Värdelöst liv/smutsig dator

När jag stod och bortsade tänderna för runt 5minuter sedan kom jag att tänka på en sak. I allafall mitt liv så finns det inte så mycket positivt. Mitt liv går ut på att det händer något extra som jag blir super glad över under en kort period och sedan händer det något med den saken som gör att det försvinner och jag är tillbaka till det vanliga negativa. Förr kunde jag inte hantera när det sjönk ner till det vanliga så jag blev helt förstörd och blev deprimerad på ett sätt. Nu förtiden kan jag hantera dem sitationerna som gär attt jag inte längre går isär. När jag inte har den perioden när jag är lycklig är jag rätt så off. Jag är inte deprimerad men det är ingenting som motiverar mig att gå upp på morgonen. Nu snackar jag inte om att inte vela gå upp en morgon utan i en lång period. Jag får tvinga mig upp ur sängen och ta tag i mitt liv. När jag väl är uppe, har tagit tag i mitt liv så gäller det att jag tvingar fram det positiva i ALLT för att jag ska ha motivationen kvar! Jag vet inte om bara mitt liv och jag som fungerar så eller andra med men jag kämpar verkligen dagligen för att orka av dagen, vara glad och positiv i skolan och vara den jag faktiskt är.

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Ispassen som bestod av bara massor med program med bredvid-åkarna var super roligt faktiskt. Hade ont i ryggen som jag haft hela dagen men det kändes knappt av när jag åkte! Jag måste säga att det var bra disciplin på oss idag och vi kämpade på riktigt bra! Det kändes verkligen skönt att gå av isen idag, man var super nöjd med sin insats! Något som var extra roligt för min del var att jag är ungefär är 1cm från att vara helt nere i slit! Super roligt, som man kämpat för det! Övning ger färdighet!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Livet är så ibland! Men vet du vad? Du blir så mycket starkare efter allt negativa!💪😙 Ha en fortsatt kanonbra kväll, kramen 💕
nouw.com/alvaalarssoon