Varför jag hatar att duscha & ta del av min soft-spellista

Okej, igår avslutade jag kvällsinlägget med att jag inte gillar att duscha. Nu ska jag försöka förklara vad jag menar med det. Jag har nog länge förträngt den känslan och tanken då alla andra ÄLSKAR att duscha, känns det som.
Men när man väl står i duschen så står man upp och det är inte min favorit syssla direkt, att bara stå upp och ner. Sen schamponerar du håret m.m. och det blir bara så jobbigt och ansträngt för armarna att stå där och lägga in & ur schampoo & balsam i håret, inte alls skönt.
Sen slutar det inte där. Ni som läst min blogg länge nu vet ni om att jag inte tycker om mitt naturliga hår & "rakfönar" därför det alltid efter duschen. Sen den känslan på kroppen efter en varm dusch (fuktig och konstig typ) får mig att känna mig svettig och inte alls ren. Det är efter hårtorken och när kroppen är helt torr jag känner mig ren...

Hoppas ni förstår vad jag menar och att det inte blev allt för rörigt!

Nu över till något lite roligare kanske! Jag har varit inne i en period nu där jag bara njuter och lyssnar på lugn musik. Min vanliga lista består mycket av lugn musik och det gör även min bästavän Hannas lista med & det är faktiskt den jag brukar lyssna på MEN just nu håller jag på att göra en ny lista som bara innehåller lugna låter jag tycker om & blir lugn av, hihi! Listan är inte klar men har börjat lite smått..
Feel free to use!

Good Night!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer