Världstrött

Imorse var det en jobbig morgon att gå upp ur sängen och tillslut stängde jag dörren och var påväg till skolan. Tycker om mitt schema då alla dagar känns som de går super snabbt förutom en dag så det är väldigt skönt. Var iallafall jätte trött hela dagen så ställde in min plan om att stressa till Kungälv för att åka skridskor. Kände att stress var inte värt det, ska ändå träna imorgon.

Tog det iallafall lugnt och kollade klart på Famous in love och kan inte vänta till nästa säsong! Rekommenderar serien ännu en gång! Efter det satte jag mig på tåget och mötte upp Hanna i stan. Där shoppade vi lite och jag hittade bland annat tröjan nedanför på Ginatricot för 249kr! Hitta en klänning från Zara och 2par trosor på DesignOnly också, nöjd tjej!

Älskar Hanna verkligen så mycket och nu när hon börjat i mitt gamla lag (Team Spirit) och jag har upptaget på annat håll blir det att vi har väldigt lite tid tillsammans, bara hon och jag så njuter verkligen av varenda liten sekund med henne! Konstigt nog så är jag alltid på shopping humör när jag är med henne, haha. Både bra och dåligt antar jag?

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer