Vecka 37

Måndag:
Idag hade jag skola från 8.00-12.50 och drog hem till familjen Grinvald för att gå ut med Milo samt plugga & äta lite innan jag drog till jobbet vid 17.00. Hade stängning i vanlig ordning och efter det har jag enbart duschat & tvättat mina sminkborstar!

Tisdag:
Typ min favorit dag nuförtiden, soooovmorgon! Börjar 9.40-ca 15.00 och imorgon blir det stressigt till jobbet som börjar redan vid 16.00, ska försöka att smita lite tidigare sista lektionen så jag inte behöver dö i förtid p.g.a. stress, hehe. Har ett stort hål mellan 12.40-14.00 där jag ska passa på att plugga. Min skola är ingenting för mjukstarter.. Har så sjukt mycket just nu och planering är det enda som gör att jag förhoppningsvis klarar av allt!

Onsdag:
Skola 8.00-15.00 som innehåller bl.a. aerobic, matteprov & psykologi läxförhör (kan ingenting) Efter det vankas det stängning på jobbet även denna onsdagen, mys! Det enda som motiverar mig på jobbet i dessa tuffa tider (varför så brutal??) är såklart lönen som rullar in snart. Även denna dagen måste jag försöka få in pluggandet någonstans.

Torsdag:
Skola 9.00-ca 15.00 med andra delen i matteprovet, kuuuul.... Sen blir det plugg innan jag ska stå på is för första gången på typ 4 månader (!!!!,) gissa om jag är taggad!

Fredag:
På fredag vankas det en kort skoldag (8.00-12.25) innan jag ska försöka dra mig till gymmet OCH fixa det sista till kräftskivan som äger rum på kvällen! Ska bli så EXTREMT roligt att ha lite få vänner över på en kräftis!

Lördag:
Sedan börjar jag helgen med jobb 9-15.30 och efter det får vi helt enkelt se vad som händer. Hoppas på en hejdundrande lördag i vilket fall!

Söndag:
Sista dagen på vecka 37 ska jag sitta och plugga en heldel, har jättemycket som ska kunnas inför v. 38 så ska verkligen bara ta tag i skiten helt enkelt. Ska dock försöka träffa Alice på en fika eller liknande bara för att komma utanför huset någon gång denna dag.

Hur ser er vecka ut?

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer