vecka tre

Måndag: Igår gick jag i skolan, träna med Hanna & träffa en annan Hanna lol på eftermiddagen. Har inte umgåtts med Hanna på ett bra tag så det var verkligen mysigt att få lite tid med henne också!

Tisdag: Idag är tanken att gå i skolan (ofc) och träna

Onsdag: Efter skolan har jag bokat in en pluggdejt med Stina. Har mycket plugg men vill ändå få till att träffa henne också, så två flugor i en smäll så att säga!

Torsdag: Denna dagen ska jag enbart gå i skolan, plugga och träna. Ska sätta igång med träningen nu efter jullov och känner mig mer än redo. Är verkligen inte typen som ligger i soffan, men det vet ni alla om nu...

Fredag: Ska förmodligen på ansiktsbehandling med Issan (om det finns någon tid dvs) och umgås lite med henne. Lite senare på kvällen ska jag äntligen träffa Elin och ha en mysig sleepover med henne!

Lördag: Dagen till ära åker jag & Elin till Ullared! Hur roligt? Har varit där två gånger tidigare och är typ taggad? Hahaha, dock aldrig varit ett riktigt stort fan av Ullared men denna gången kanske jag ändrar min åsikt?

Söndag: Avslutar veckan med ett försök att lära mina kusiner åka skridskor! Saknar isen sååååå mycket så 1. jag behöver verkligen det. 2. Ska bli så roligt att introducera mina kusiner det bästa som finns i hela livet!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer