Veckans…

Veckans känsla:

Har varit lycklig och tacksam över mitt liv, mig själv och de personer jag har i min omgivning. Tacksam över att få uppelva det jag får, ha ett så bra jobb som jag har och ha fantastiska människor runt om mig. Dessutom har jag också varit väldigt lycklig hela veckan!

Veckans bästa:

Är SVÅR att utse, men skulle faktiskt säga kanot paddlingen. Absolut att det blev en flopp på många sätt men att vara i naturen hör inte till vanligheterna för mig och göra någonting som jag inte brukar måste väll ändå vara veckans bästa!

Veckans längtan:

Trots att jag skrev att jag varit lycklig och tacksam denna veckan har jag under en långperiod nu inte mått hundra bra, jag har nämnt det kort tidigare eftersom det är väldigt personligt. Jag mår absolut inte dåligt längre men känner fortfarande att jag inte riktigt har hittat tillbaka helt till mig själv och den person jag gillar att vara. Så längtar tills den dagen kommer.

Veckans godaste:

Denna är SVÅR eftersom jag ätit mycket gott denna veckan. Men även här får en ny smakupplevelse träda fram i bild, alltså tryffelpastan på aldardo! Hade ju aldrig ätit där tidigare och eftersom det var såpass gott så får det hem priset denna veckan!

Veckans se framemot:

Oj, svår. Har mycket att se framemot nu när jag precis tagit studenten. Har ju ett helt nytt kapitel i livet som börjar. Har börjat smida lite planer kring höst/vinter etc som jag ser framemot men också denna svenska sommaren. För mig känns det inte som den riktigt börjat?? Men antar att det är för jag inte haft min semester ännu.

Veckans mysiga stund:

Lunchen med tjejerna. Har inte träffat dem efter våra studenter så att sitta och bara prata en massa skit var super mysigt. Älskar ju verkligen vårt hyfsat nyblivna tjejgäng så att luncha, gå i stan och fika med dem var verkligen veckans mysiga stund.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Åh älskade detta inlägg! Så mycket gott du ser ut att ha ätit!!

nouw.com/saranilsander
celineryden
celineryden,

Tusentack! ja, allt har verkligen varit SÅSÅ gott!

nouw.com/celineryden
emmapetersson
emmapetersson,

Åh tryffelgata är ju såå gott och går alltid hem!

nouw.com/emmapetersson
celineryden
celineryden,

Kan inte mer än att hålla med! kram<3

nouw.com/celineryden