Vilka bloggar följer jag?

Johanna Ljungqvist

Johanna har en storblogg här på Nouw som består av allting. Hur hennes liv är med två fantastiska barn och en man som är super rolig. Jag följer även henne på Instagram och ÄLSKAR hennes videos på hennes barn. De är super duper söta och utstrålar så mycket kärlek & glädje.

Hennes blogg är extremt fin designad och bilderna hon tar är super fina och allt är så inspirerande.

På hennes blogg hittar du allt från modetips till träning och recept på goda rätter!

Linn Hidfors

Här har ni en mysig vardagsblogg! Man känner sig hemmastadd och bloggen är väldigt personlig. Bilderna hon tar är personliga och inte för tillgjorda!

Hon skriver om vad hon gör på sin vardag och delar mig sig av massor av bilder, vilket gör det roligare att läsa då! Det dyker även upp listor och inspirations inlägg ibland också.

Linn Ahlborg

Alla vet nog vem hon här är i denna sociala mediakretsen, haha.

Linns blogg handlar mest om vad hon gör på fritiden och hennes bilder är väldigt mysiga, om man kan säga så. Hon är dock inte den personen man ska följa om man vill ha nyskriva inlägg varje dag. Inlägg kommer upp lite då och då men inläggen är i bra kvalité.

Beundrar henne eftersom hon både går i skolan och kan fortfarande ha en sådan högkvalité och tempo på hennes sociala medier!

Hanna Jonsson

Nu har Hanna inte uppdaterat på ett väldigt bra dag vilket är tråkig då man går in där varje dag i hopp om att hon publicerat något nytt.

Jag gillar hennes blogg eftersom hon har mycket bilder och använder det i sina inlägg på ett enormt bra sätt. Inläggen är genomtänkta och sättet hon skriver på gör att det väcker ens intresse väldigt mycket!

Gabriella Berglund

Gabriella har en enormt fin blogg som jag upptäckte genom vänner. Jag börja först följa Gabbi för jag halvt kände henne och tyckte hon var super härlig.

Hennes blogg gör att man verkligen öppnar ögonen för verkligheten. Sättet hon skriver är enormt och hon är så duktig på att få fram saker på ett intressant sätt. En grym bloggare helt enkelt. Hon skriver allt från hur jobbigt det kan vara med sig själv till hur vår värld är formad. Gabriella tipsar även om olika saker och har en enormt hög kvalité på sina inlägg!

Fanny Styles

Måste först säga att jag tycker hon är så brutalt fin! Det var det som gjorde att jag klicka in på hennes blogg. Fanny är väldigt väldigt fin och är super mysig!

Hennes blogg handlar om hennes vardag och 9/10 inlägg är super bra upplägg i. Hon balanserar bilden/bilderna och texten extremt bra så man inte känns "shit vad mycket text det är". Jag tycker hon har utvecklats snabbt inom bloggen och nu är hennes blogg i hög kvalité och förtjänar verkligen att växa!

Esmeralda Andersson

Här har ni Esmeralda och genom denna bilden sen ni varför jag följer henne.

Hon är konståkare och skriver om hennes liv som elitåkare inom singelåkning! Hur hon klarar av att träna super hård och ha en kille vid sidan av, otroligt!

Hon skriver såklart om annat men eftersom hennes liv är mycket konståkning så blir även bloggen det, vilket jag älskar!

Embla Olsson

Emblas blogg börja jag följa eftersom vi har gemensamma vänner. Hon går bland annat i samma klass som min väldigt nära vän, Elin.

Hennes blogg var från början om hennes liv och mycket tips om olika recept och hur man hittar motivation till saker och ting. Men på det senaste känns det som hon landat mer i bloggvärlden och har börjat öppna sig mer.

Hon berättar om sitt liv som underviktig och att hon haft matsvårigheter och sin kamp mot att inte må så bra.

Marie Linhem

Maries blogg är den blogg jag läst längst. För väldigt många år sedan gick hon i konståkning och i min klubb. Hon gick i laget över och vi två hade rätt bra kontakt, enligt 10åriga Celine haha. Jag var världens jobbigaste unge och var på henne hela tiden på snapchat & messenger.

(Förlåt får det, Marie)

Där har ni anledningen varför jag börja följa henne. Från dess har hennes blogg växt och blivit super bra. Hon lägger mycket tid på bloggen och har nu en bra och genomtänkt blogg. In & läs!!

Bianca Ingrosso

Denna tjejen vet ni flesta om. Bianca Ingrosso, anledningen varför jag följer henne (bortsett från att hon är superdupermega fin) är att jag verkligen fastnade för henne i Wahlgrens värld och tyckte hon var super rolig och verka väldigt härlig!

Jag fastna för bloggen direkt. Hon skriver om sin vardag och skulle vilja säga att det är en modeblogg. Hon lägger upp inspirerande bilder och får verkligen till alla bilder hon lägger upp. Hon skulle kunna ta kort på en toalettstol och få till det så den blir inspirerande!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

resanmotfrihet
resanmotfrihet,
Åh tack för bloggtips! Älskar att hitta nya inspirerande bloggar att följa! 😍
nouw.com/resanmotfrihet
celineryden
celineryden,
Vad roligt att höra! <3
nouw.com/celineryden
esmeraldaa
esmeraldaa,
Åh nej men gud vad kul att hitta min blogg bland alla andra superfina bloggar här! Kram <3
nouw.com/esmeraldaa
celineryden
celineryden,