Vilka saker gör mig organiserad?

Ja, jag är en väldigt organiserad tjej som vill ha rent och städat runt mig. Jag planerar allt jag gör och tycker om när allting är i ordning.

1. Min mobil
Jag använder mig inte så mycket av min kalender på min mobil nu när jag inte tränar så mycket som förut. Men Iphones anteckningar ÄLSKAR jag. Jag använder anteckningarna på mobilen dagligen. Jag har mina mål där, jag har min "att göra lista" för dagen, jag har mina bloggideér där och mycket mycket mer. Jag gör städade anteckningar som är lätta att läsa och som verkligen hjälper mig att hålla koll på allting. Ni kan kolla in hur jag brukar lägga upp en packlista på anteckningar HÄR!

2. Min kalender
Här skriver jag upp allting jag ska göra. Varje söndag sätter jag mig och planerar kommande vecka, alla prov/läxor jag har, vilka inlägg jag ska publicera, när jag ska träna och när jag ska träffa vänner.

3. Min motivation
Jag har mål, jätte många mål. Jag har en vilja och en passion för olika saker. Bloggen, konståkningen & min framtid är saker som jag verkligen brinner för som jag verkligen vill kämpa för. Jag har lärt känna mig själv och vet att jag klarar av allting på samma gång och kan lyckas i de tre sakerna om jag har ordning och reda samt inte stressar upp mig. Därför hjälper min motivation mig att lyckas & vara organiserad. Hitta något som gör dig motiverad & kämpa för det! HÄR kan ni kan läsa om hur enkelt jag skaffa mina mål!

4. Mina vänner
Detta kanske låter jättekonstigt men det är sant. Jag har vänner som har lyckats som är organiserade och kunnat göra allt de velat på samma gång. Jag har vänner som tagit studenten med högsta betyg i ryggsäcken men även ett SM guld. Dessa vänner inspirerar mig men det inte dem som motiverar mig!
De vänner som motiverar mig är de som faktiskt inte är organiserad och får slåss igenom all motstånd, som inte har fattat det ännu. För de vänner som de inte går bra för.
Det låter jätte egoistiskt, vilket det kanske är. Men jag mår bra när jag känner mig bra och oftast är det när jag behöver hjälpa andra med att ha ordning på läxor och andra saker.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar