Wednesday

On the picture: Ida & Hanna

Hej på er! Hur mår ni? Igår hade jag några vänner över vilket var superroligt, men det blev rätt sent så man var rätt sliten i morse... Jag plockade iordning i huset tills jag somna i soffan och vakna av hunger och insåg att jag behövde handla innan jag skulle på träning. Så det blev lite stress men hann & nu är jag påväg till träning!
Är supertaggad precis som vanligt nu förtiden. Är inne i en period där jag är supertaggad på att träna trots att jag kanske inte har energi just den dagen. Hittar energin och mår så bra av det. Mår alltid bra av att träna men i dessa perioder mår jag bra bara av tanken av träning. Har du också sådana perioder?Hey guys! What’s up? Yesterday I had some friends over wich was awesome but when I woke up this morning I was pretty tired... I fixed the house until I fell asleep in the couch and woke up with hunger and realized I haven’t food so I had to drive to supermarket before I was supposed to drive to the train for training. It was little bit stressful but now I on my way to my training!
I’m super excited just like always this days. I have a period right now when I always is excited for training. I feel great even when I’m just think about training. Do you also have this periods?

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer