week 4

Måndag- Hålla i en idrottslektion & engelska presentation i skolan. Därefter börja veckan med en 30min powerwalk! och avsluta med att bocka av allting på min ToDo-list!

Tisdag- Imorgon ska jag enbart gå i skolan och träna. Ska även försöka hinna med en snabb shoppingrunda med @cindydarrell

Onsdag- Skola som vanligt med aerobic som sista lektion och efter det ska jag nog bara plugga och ta det lugnt. Vem vet, några spontana planer kanske dyker upp?

Torsdag- Skola och träning (snark tänker ni, jippi tänker jag)

Fredag- En kort och härlig skoldag förhoppningsvis och sen på eftermiddag/kvällen ska jag kolla Göteborgs största internationella synkrotävling, Leon Lurje!! Är SÅ taggad för 1. Jag får träffa Lina & Alice igen 2. Det kommer sjuuuukt bra lag i år jag är mer än taggad att kolla på!

Lördag- Tävlingen fortsätter och avgörs på lördagen så bara en självklarhet att jag ska dit och kolla! Har redan köpt biljetter och längtar sååå.

Söndag- Veckan avslutas med dop för min senaste kusin, Noomi! Älskar älskar älskar att umgås med släkten nu förtiden så iiihhh, är så spänd! Mamma har också fått äran att vara gudmor så det blir lite speciellt! Har dock ett problem, vad ska man ha på sig?

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

elinnjl
elinnjl,
Ha en god natts sömn! 😊
nouw.com/elinnjl
celineryden
celineryden,
Tack detsamma!!<3
nouw.com/celineryden
Emma Engström,
Men vad mysigt med dop, hoppas verkligen det kommer bli underbart! Ha en SÅ bra vecka vännen <3
nouw.com/emmaengstrom
celineryden
celineryden,
Ja verkligen, dop är både vackert & mysigt! detsamma fina du<3
nouw.com/celineryden