Just vad jag behövde

Nu känner jag verkligen att det var det här jag behövde. Jag behövde en hel vecka med bara roligheter! Där jag kan sova ut och kan göra exakt vad jag vill. Där jag inte behöver gå till någon skola och sedan få ångest när jag kommer hem för alla läxor. Jag har alltid varit en sådan som inte gillar lov, för då bryter man de vanliga rutinerna men detta lovet kom perfekt. Det var det här jag behövde.

(17:50)

Idag tog jag & Louise en lång sovmorgon och sedan gjorde jag frukost på sängen till oss två! Vi tog det allmänt lugnt sedan åkte vi in till stan. Jag köpte det sista jag behövde till mitt halloween party (bortsett från de ät-/drickbara) så det känns otroligt skönt! Sedan tog vi en mysig fika på EspressoHouse och snackade om killproblem! Nu är jag hemma, ska fixa lite inför på fredag (min halloween fest), äta mat och bädda om min säng innan det är dags för träning! Fullspäckad lovtisdag kort sagt!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

sofiaskoglund
sofiaskoglund,
Mysigt med fika!
nouw.com/sofiaskoglund
celineryden
celineryden,
Ja, nu när hösten börjar komma är det super härligt att bara sätta sig på något mysigt café och små snacka med sin vän eller släkting!
nouw.com/celineryden