Släpp mig nu

(Tagen, översatt och omskriven text från weheartit)

Jag vill att du släpper, för jag vet att du älskar henne, jag vet att du är en vänlig person och inte kan låta någon gå. Men jag vet att du älskar henne, hon som gör dig glad. Bara vara med henne, mår du bra av. Det är okej, låt mig lita på mig, jag är gammal, hon är ny. Så bara gå till henne och lämna mig, jag vill att du släpper.

Men jag är okej med det, kan jag berätta. Ska jag gå och lämna dig bakom? Jag vet att om du släpper, blir du glad, men kommer jag bli det? Jag vet inte, ska jag släppa dig? Jag tror att jag kan, men behöver jag det?

Jag säger till dig att jag mår bra, det gör jag, jag mår bra men det är verkligen inte det. Jag kan inte släppa, jag kommer aldrig att släppa. För att jag tror att du var den enda för mig, och jag är inte säker på om du skulle släppa taget att jag kommer gå vidare. Du blir ledsen eftersom jag inte kunde släppa taget. Varför kan jag inte släppa!? Ska jag släppa? Nej, eftersom folk brydde sig, brydde sig om oss. Men du har henne nu, hon var den. Men jag kan inte, jag gillar fortfarande dig och även om du älskar henne vill jag se dig glad.
Jag vill se dig le, det är allt som betyder.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

Amelialund
Amelialund,
Hoppas du haft en bra dag <3
nouw.com/amelialund
celineryden
celineryden,
tack detsamma! <3
nouw.com/celineryden